Mobilni telefoni u našoj ponudi

sdfDorn Resh

Dorn Resh se pre svega odlikuje 5,3-inčnim IPS LCD ekranom QuadHD rezolucije kao i Android 6.0.1 Marhmallow platformom. Telefon ima 4 GB LPDDR4 memorije kao i 32 GB prostora za skladištenje uz podršku za microSD kartice a tu je i baterija od 2800 mAh. Dorn Resh dolazi sa Snapdragon 820 čipsetom.

sdfDorn Resh Lite

Sa nešto manjim ekranom od 4,7 inča i nešto slabijim performansama ali sa dobro poznatim izgledom, Dorn Resh Lite predstavlja budzetsku verziju Dorn resh telefona.

galaxy-s8-concepts Dorn Isk

Dorn Isk dolazi sa displejem od 5.5 inča, dual-SIM podrškom, dual-acitve povezivanjem sa LTE-om i 2.3GHz Intel Atom Z3580 čipsetom: ovi je prvi telefon na svetu sa 4 GB RAM-a! 5.5-inčni IPS ekran Dorn Isk  telefona poseduje rezoluciju od 1080p,  sa gustinom pikselizacije od 403ppi. Dorn Isk poseduje prednju kameru od 13 MP sa HDR i Manual modovima, kao i True Tone blic  za preciznije boje.

concept_smartphone_by_stongreen-d74chi3Dorn Enth

Dorn Enth je još jedan pudzetski telefon u našoj ponudi. Sa ekranom od 5.2″, 2Gb ram memorije, kamerom od 13 MP, Octa-Core 1.6GHz procesorom, Dorn Enth može da se nosi sa svim izazovima koji se očekuju od modernog smartphona ovih dana.

smartphone_concept_by_pedrocasoa-telefon Dorn Senth

Dorn Senth je najnoviji telefon u našoj ponudi. Telefon će se naći u prodaji 30. 7. 2017. Više o uređaju moežete pročitati ovde.

Advertisements